• Activiteiten

• Beste leden,

Enkele weken geleden ontvingen jullie bericht van ons waarin gemeld werd dat wij bezig waren een leuke activiteit voor jullie te organiseren. Hierbij gaven wij aan nog even af te wachten totdat de maatregelen zouden versoepelen. Vanaf vandaag, 28-04-2021, is de avondklok opgeheven en de bezoekregeling versoepeld naar twee gasten.

Dit is voor ons voldoende versoepeling om (eindelijk) onze activiteit aan te mogen kondigen.
    Achter de schermen zijn wij bezig geweest met het samenstellen van een leuke pubquiz!
    Tevens zal er voor onze deelnemers een lekkere verrassing worden verzorgd voor tijdens de quiz!

Wij willen jullie verzoeken om groepjes van 3 samen te stellen en je per groepje aan te melden. Vermeld hierbij jullie teamnaam, uit welke leden jouw team bestaat en op welk e-mailadres wij jullie op de hoogte mogen houden m.b.t. de verrassing en het uitnodigen voor de online meeting.

Opgeven kan tot en met 04-05-2021 via WhatsApp op 06-53463934

Met sportieve groet,