• Activiteiten

• Maandag 6 juni spelen onze seniorenteams hun laatste (competitie)wedstrijden van het seizoen 2021/2022.
    Een bewogen seizoen: Van het stilleggen van de competitie, naar afgelastingen vanwege corona-uitbraken bij clubs, naar uiteindelijk toch weer lekker de wei op. We mochten weer van ons geliefde spelletje genieten met onze voetbalkameraden.

Reden zat om nog een keer samen het glas te heffen, een vorkje te prikken en in het zonnetje te genieten van de muzikale kunsten van onze huis-DJ. Tevens zal er een cocktailbar zijn om de dorst te lessen!

Ivm met de inkoop wordt er verzocht om je vooraf aan te melden voor de barbecue. Dit kan tot en met vrijdag 3 juni via een appje/smsje naar 0653463934 of aan de bar bij Debora, Hans of Ivo.

Hopelijk tot de 6e!

• Zaterdag 2 juli is het weer tijd voor onze doe-dag.
    Een gezellige dag waar we met een zo groot mogelijke groep vrijwilligers ons sportpark weer tip-top in orde maken.
    Na afloop zal er door Minor een lekkere barbeque en een drankje verzorgd worden.

Onder de noemer: 'vele handjes maken licht werk' zouden we het zeer op prijs stellen als je je aanmeldt! Dit kan via een sms/belletje/appje naar 0650500163 of via rksvminor.secretaris@gmail.com

Hopelijk tot 2 juli!