• Aanstaande zondag staat er een bekerronde op het programma. En wát voor een bekerronde!
    Tijdens de loting is namelijk niemand minder dan VV Vaesrade uit de koker gekomen! En dus spelen we op zondag 23 oktober dé derby van Nuth en omstreken.

De wedstrijd wordt om 14:30 gespeeld in Vaesrade, op sportpark Op de Vijf Bunder. Adres: Op de Vijf Bunder 2, 6361 JE Nuth.
    Hopelijk mogen we rekenen op de steun van veel uitsupporters!

Tevens wordt voorafgaand aan deze wedstrijd op sportpark De Kollenberg het restant uitgespeeld van de wedstrijd tussen Minor 2 en Leonidas 2, welke afgelopen zondag is gestaakt na een ongeval met een speler van Leonidas. Aftrap: 11:00.

Minor 4 komt ook eindelijk weer in actie. Na een aantal welverdiende weken rust, trappen de heren om 11:45 af in Brunssum tegen Langeberg 5. Minor 4 is uitstekend aan de competitie begonnen, trekken ze deze vorm door en slepen ze ook de 3e overwinning uit het vuur?

Kortom, een lekkere voetbalzondag op het programma, met als hoofdgerecht Dé Derby tegen Voasje. Tot zondag!!