• In Memoriam - Hen Herveille

    In januari hebben we helaas afscheid moeten nemen van Hen Herveille, welke na een kort ziekbed op veel te jonge leeftijd is heengegaan. Hen was een zeer belangrijk en gewaardeerd Minor-lid en vrijwilliger.

    In de jeugd voetbalde hij samen met zijn broer bij Minor. Na zijn voetbalcarrière ging Hen verder als scheidsrechter bij zowel jeugd- als seniorenwedstrijden. Dit deed hij met veel plezier en passie. Ook in de kantine was Hen een graag geziene gast. Met zijn karakteristieke lach en humor was hij altijd in voor een praatje.

    Na een tijdje bij SV Hulsberg actief te zijn geweest, keerde Hen weer terug bij Minor. In de laatste jaren was hij onder meer actief als grensrechter bij Minor 1 en scheidsrechter bij onze seniorenelftallen. Vooral bij de mannen van Minor 4 was Hen een geliefd persoon. Een mooie anekdote bij Minor 4 was dat Hen een wedstrijd een kwartier voor tijd af floot. Reden: Vanwege de grote score in het voordeel van de Minor-mannen was de uitslag wel al beslist, dus was het hoog tijd om de warmte en gezelligheid van de kantine op te zoeken. Na afloop werd er dan ook gezamenlijk geproost op de drie punten!

    Hen, bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt betekend. Rust zacht.