• In memoriam – Joep Pelz

  Donderdag 24 november is Joep Pelz op 84 jarige leeftijd overleden.

  Joep is geen onbekende binnen RKSV Minor.                                                   

  Hij heeft zijn volledige jeugd bij RKSV Minor gevoetbald. Daarna is hij doorgestroomd naar Fortuna 54 te Geleen. Na 2 jaar heeft hij zijn actieve voetbalcarriere in verband met een zware blessure moeten beëindigen.

  Toen zijn zoon Ron de voetbal gerechtigde leeftijd had bereikt was Joep weer een vaak gezien gezicht langs de lijn. Trainingen en wedstijden, Joep was present. Na verloop van tijd is Joep ingestapt in een bestuursfunctie binnen RKSV Minor met als hoogtepunt de organisatie van het 75 jarig bestaansfeest.

  Joep bleef ook na zijn  bestuursfunctie een trouwe fan van het 1e elftal. Dit tot aan het seizoen 2018/2019. Helaas was zijn lichamelijke conditie dusdanig verslechterd dat een bezoek aan ons sportcomplex niet meer mogelijk was. Tot aan zijn sterfdatum bleef hij echter de resultaten van het 1e elftal volgen.                                                           

  Joep, bedankt voor alles wat je voor RKSV Minor hebt betekend, rust in vrede en voor Finy, Ron en Anja, Petra en Harrie, kleinkinderen en overige familieleden wensen wij heel veel sterkte met dit grote verlies.