• Op maandag 15 februari 2021 stierf ons zeer gewaardeerd erelid John Spaetgens.

  In Memoriam

  John Spaetgens, erelid, oud secretaris en steunpilaar RKSV Minor. 

  Op negenjarige leeftijd werd je op 1 augustus 1959 aangemeld als lid van RKSV Minor. Je kwam niet in aanmerking voor een profcarrière. Je had vooral plezier in het spel. Samen met je vrienden een balletje trappen, lol maken en vriendschappen onderhouden. Vanaf 1994 was je als secretaris 20 jaar ononderbroken lid van het Dagelijks Bestuur. Samen met Mieke genoot je nog steeds van de feestelijke momenten op Sportpark Kollenberg, jouw sportpark. 

   

  Op 19 mei 2004 was jij het die samen met Jan Houben de vlag heeft gehesen tijdens de officiële opening van Sportpark Kollenberg. Samen met Jan heb jij als voorzitter van de bouwcommissie de basis gelegd voor deze bijzonder mooie accommodatie. Het werd je levenswerk. Waardering en complimenten vanuit de KNVB, leverde je een functie op binnen de sportaccommodatie adviescommissie van de KNVB. Jouw deskundigheid werd op menig nieuw aan te leggen sportcomplex gebruikt.

   

  John, samen met je mannen bleef je je inzetten voor het onderhoud van de accommodatie. Op vaste ochtenden samen aan de slag, voor onze club of voor de St. Bavo parochie. Als regelateur zette jij je deskundigheid in. “Kein Geloel, Fuszbal spielen”, “aanpakken”, “kan niet bestaat niet”, kenmerkte je aanpak. Je hebt je een leven lang als een mensenmens getoond waardoor je de mensen om je heen wist te motiveren.  

   

  RKSV Minor verliest niet alleen een bijzonder betrokken lid maar vooral een bijzonder mens. 

   

  We zullen je steeds meer gaan missen. John, “La pipe”, bedankt en tot ziens.

   

  Léon Pansters,

  Oud voorzitter