• Afgelopen zondag mocht Minor 1 aantreden in een heuse derby tegen BSV Limburgia 1, welke onbeslist bleef: 1-1.

De eerste helft speelde zich in een hoog tempo af en werd vooral gekenmerkt door de strijd die van beide kanten werd geleverd. Voetballend hoogstaand was het niet, maar het spel golfde wel in hoog tempo op en neer.

Na 15 minuten was de grootste kans om de score te openen voor BSV Limburgia. Zij mochten namelijk aanleggen vanaf de 11-meterstip. Minor-doelman Levi Hanckmann wist de pal echter goed te keren en zo bleef de stand gelijk. Even later was het Jean-Louis Hassan die vanaf een flinke afstand uithaalde. De keeper van BSV had geen antwoord op het schot en zo was het Minor dat op 0-1 kwam, wat eveneens de ruststand was.

In de tweede helft werd wederom hard gewerkt, maar de BSV-verdediging hield goed stand tegen de pogingen van Minor. Heel even leek het erop dat gelegenheidsspits Tom Hermans (of mogen we inmiddels gewoon spits zeggen?) de wedstrijd in het slot zou gooien en Minor op 0-2 zou zetten. Hij kopte de strak afgemeten voorzet van Swen Cornelissen echter in het zijnet.
    Kort daarna was het BSV dat in de slotfase alsnog de 1-1 binnen wist te scoren, waardoor de punten alsnog gedeeld werden.

Met zijn fraaie doelpunt en tomeloze inzet, is Jean-Louis verkozen tot Man Of The Match, Proficiat!