• RKSV Minor heeft ook haar tweede competitieduel winnend afgesloten. In eigen huis werd het uit Deurne afkomstige ZSV met 2-1 verslagen.

Minor begon de wedstrijd niet heel sterk. De eerste twintig minuten werden gekenmerkt door foute passes en slordigheden, waardoor Minor niet in de wedstrijd kwam.
    Uiteindelijk begon het te lopen en begonnen zich langzamerhand ook wat kansen aan te dienen. De verdedigers van ZSV hadden hun handen vol aan spits Gierro Akkrum, die vanuit de moeilijkste posities gevaar wist te stichten. Ondanks enkele goeie kansen stond met rust toch nog de bril-stand op het bord.

Na rust ging Minor door waar het mee bezig was: Met verzorgd spel tot goede kansen komen. Dit resulteerde al snel in de 1-0. Gelegenheidsaanvaller Tom Hermans schoot op aangeven van Akkrum raak.  Doordat Minor nog een aantal goeie kansen onbenut liet, bleef ZSV in de wedstrijd. Na enkele plaagstootjes van Deurnese kant, was het uiteindelijk Minor dat wederom doeltreffend was. Swen Cornelissen omspeelde twee verdedigers en schoot de bal hard in de kruising: 2-0.

Door in de slotfase nog enkele grote kansen onbenut te laten, maakte Minor het zich nog onnodig moeilijk. Zeker toen in de slotseconden ZSV nog op 2-1 kwam via een doelpunt van Ward Veldpaus. Gelukkig floot de scheids vrijwel direct na de aftrap af, waarmee de 3 punten veilig gesteld waren.

Man of the Match

Zoals vorige week aangekondigd, wordt dit seizoen iedere wedstrijd een man of the match gekozen door een 15-koppig panel bestaande uit bestuursleden, technische staf en enkele vaste supporters. Deze week is Gierro Akkrum verkozen tot MOTM! Gierro, proficiat!