• Nieuwsupdate najaar 2023 (met o.a. erelid, wisselingen binnen het bestuur en een kampioenschap)

27 nov 2023 Beheerder
  • Jaarvergadering

Vrijdag 20 oktober stond onze jaarvergadering op de agenda.  Hierin zijn een aantal belangrijke zaken de revue gepasseerd, welke wij graag via dit nieuwsbericht met jullie wensen te delen.

Jos Souren benoemd tot erelid

Tijdens de jaarvergadering is Jos Souren benoemd tot erelid. Jos was reeds lid van verdienste en vriend van Minor. Zijn aanhoudende inspanningen voor onze vereniging hebben we nu bekroond met de titel erelid.
    Jos is al meer dan 40 jaar lid van RKSV Minor en in deze jaren is hij in verschillende rollen actief (geweest) binnen onze vereniging. Zo was hij leider van Minor 3, penningmeester binnen ons bestuur en tot op de dag van vandaag leider van Minor 1.
    Jos, bedankt voor alles wat jij voor onze vereniging hebt betekend!

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

• Contributie
    Vanwege de toenemende kosten ziet Minor zich genoodzaakt om de contributies per 1 januari 2024 te verhogen met €1,50 per maand.

Stoppen bestuursleden
    Onze bestuursleden Peter van den Nieuwenhof en Remy Roijen hebben beiden aangegeven dat zij aan het einde van het seizoen 2023/2024 zullen stoppen in hun rol als bestuurlid. Beide heren zijn jaren actief in (onder andere) ons bestuur, met voornamelijk de focus op onze jeugdafdeling en het technisch kader.

Wij zijn Peter en Remy enorm dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren voor onze club hebben betekend.

Nieuwe bestuursleden/vrijwilligers
    De jaarvergadering werd afgesloten met een oproep vanuit het bestuur aan de aanwezigen om te kijken of zij het bestuur zouden willen versterken, of dat zij eventueel in een andere rol als vrijwilliger de vereniging willen helpen. Dit heeft direct tot positief resultaat geleid, waarover later in dit bericht meer.

Mocht u Minor willen helpen en als vrijwilliger of bestuurslid iets voor de club willen betekenen, meld u dan vooral bij een van onze vrijwilligers of bestuursleden. Vele handen maken licht werk!

Nieuwe bestuursleden
    Met ingang van 1 december voegen wij twee leden toe aan ons bestuur. Marco Janssen en Stijn Pinckaers. Beide heren gaven aan interesse te hebben hun steentje bij te dragen aan het besturen van onze vereniging.

Tijdens een oriënterend gesprek met Marco en Stijn is het aftreden van Peter en Remy besproken alsook de daarmee vacant komende posten binnen ons bestuur.  Marco en Stijn gaven aan dat zij deze rollen wel met ingang van seizoen 2024/2025 op zich wilden nemen.

Peter en Remy zullen Marco en Stijn de rest van het seizoen betrekken bij de ontwikkelingen rondom het jeugdkader zodat er een zo goed mogelijke werkoverdracht plaats vindt en Marco en Stijn vanaf seizoen 2024/2025 deze zaken in goede banen kunnen leiden.

Heren, welkom binnen ons bestuur en heel veel succes!

Kampioenen
    Door met 3-0 te winnen van nummer twee Geuldal, is onze JO15-1 kampioen geworden van de tweede fase!!

Trainers en spelers, proficiat!!

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

• Bram Houwers

Zoals jullie op onze site en social media konden lezen, deed onze scheidsrechter Bram Houwers mee met de verkiezing tot amateurscheidsrechter van het jaar.
    Bram is trotse nummer twee in deze verkiezing geworden. Een geweldig resultaat!

• Oneee Hundred and Eightyyyy!!

Zaterdag 16 december is hij weer terug van weggeweest, het Minor Darttoernooi! Onze kantine wordt omgetoverd tot Ally Pally en zo veranderen in een heuse darttempel.

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen uit Beekdaelen? Kom je kunsten laten zien!

Geen zin om te darten maar wel in een gezellige avond? Er zijn diverse speciaalbieren en ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden.

Let's Play Darts!!!