• RKSV Minor is de competitie goed begonnen.
    Afgelopen zondag werd met 0-2 gewonnen bij Venlosche Boys.
    Voor rust had Minor veel balbezit, maar dat leidde niet tot veel kansen. Trainer Gaspare Randazzo:
    “Het was moeilijk spelen tegen een ploeg die zover terugzakt. Dan heb je veel beweging nodig. In de rust hebben we een en ander bijgesteld.”
    Dat leidde na een uur tot succes, toen Swen Cornelissen in de korte hoek raak schoot: 0-1. In blessuretijd verdubbelde Leander Peeters de marge tot 0-2. Randazzo: “De beleving was super. Als je dan je eerste wedstrijd winnend afsluit, ben ik een tevreden coach.”

Met ingang van Seizoen 2022-2023 zal er wekelijks een man of the match gekozen worden. Deze wordt gekozen door een 15-koppig panel bestaande uit bestuursleden, technische staf en enkele vaste supporters.
    Onze eerste man of the match is inmiddels bekend: Swen Cornelissen!
    Met zijn doelpunt en vechtlust heeft hij de eerste motm-award gewonnen.

Aanstaande zondag nemen onze mannen het in eigen huis op tegen ZSV uit Deurne. Aftrap: 14:30.
    Tot dan!