• Beste leden en andere sportvrienden,

Bijna is het zo ver, en gaan de competities weer van start!
    Na maanden van thuiszitten, of alleen maar trainen barst het voetbalgeweld eindelijk weer los.

Vanwege de coronamaatregelen én het niet hebben van een vaste kantinebeheerder, is ons sportpark een tikkeltje stoffig geworden en kan het wel een opfrisbeurt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de doelpalen, het verwijderen van spinnenwebben op de afrastering en het onkruidvrij maken van de oprit.

Dit lijkt misschien een enorme klus, maar de ervaring leert dat vele handen licht werk maken.  Wanneer je ook nog eens met een paar teamgenoten bent, wordt het ook nog een gezellige activiteit!

Uiteraard verzorgt Minor de catering, en zal er na afloop een lekkere BBQ zijn voor iedereen die een helpende hand heeft geboden. Aansluitend is er 's avonds ook nog een oefenwedstrijd van Minor 1. Alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn dus aanwezig.

We hopen velen van jullie te mogen begroeten, zodat we ons complex weer een opfrisbeurt kunnen geven en fris het nieuwe seizoen in kunnen!

Met sportieve groet,

Bestuur RKSV Minor