• RKSV Minor heeft besloten de samenwerking met Chris Burhenne na afloop van dit seizoen niet te verlengen.  Minor benadrukt dat het besluit niets met de resultaten van het huidige seizoen te maken hebben, maar het is genomen op basis van een koerswijziging die de club wenst in te zetten.

Burhenne

Minor is zeer tevreden over de samenwerking met Burhenne. Zijn professionele instelling, duidelijkheid naar de groep en harde inspanningen zijn enkele punten waarover wij zeer positief zijn. Ook als mens is het een persoon met het hart op de juiste plek.
    De keuze heeft dan ook niets te maken met eventuele ontevredenheid over Burhenne als trainer en/of persoon. Het is een gevolg van een koerswijziging welke de vereniging in wenst te zetten.

Burhenne heeft het besluit zeer professioneel opgepakt en geeft aan dat hij het huidige seizoen zal afmaken met dezelfde kernwaarden welke wij van hem kennen, om zo een zo goed mogelijke eindklassering te behalen.

RKSV Minor bedankt Burhenne voor zijn inzet en wenst hem alvast veel geluk voor de sportieve toekomst!

Koerswijziging

Minor is in een redelijk korte periode flink geklommen op de ladder van het Nederlandse amateurvoetbal. Waar we in 2008 nog uitkwamen in de vierde klasse, zijn we 13 jaar later via drie kampioenschappen en een promotie via de nacompetitie belandt in de hoofdklasse. Waar Minor enerzijds trots is op het behaalde niveau, kent dit succes helaas ook een keerzijde. Zo dient de selectie al jarenlang versterkt te worden met spelers uit zeer diverse regio’s, waardoor de binding met de eigen regio vertroebeld is geraakt.

Om de continuïteit van de vereniging te waarborgen, voelt het bestuur van Minor zich genoodzaakt om in te grijpen en een andere koers te gaan bevaren.
    In samenwerking met onze technische commissie wordt er ingezet om met ingang van seizoen 2022/2023 een selectie samen te stellen met méér herkenbaarheid en regionale binding.
    Hiermee wenst de vereniging de onderlinge betrokkenheid te vergroten binnen de leden van de vereniging en de inwoners uit de regio.