• Beste sportvrienden van RKSV Minor,

  De kerstdagen naderen. Dat zijn normaal gesproken dagen vol samenzijn, gezelligheid, genieten en lekker eten. Maar 2020 is geen normaal jaar en ook Kerstmis zal anders zijn dan normaal.

  Dat het coronavirus een grote impact heeft gehad op 2020 is een feit en de kans dat het ons ook in 2021 nog zal beheersen is vrij groot. De nieuwe 1,5-meter samenleving, de onzekerheden en het 'nieuwe normaal' zijn voor iedereen zwaar. Wellicht is 'stay safe, stay home' de belangrijkste boodschap deze Kerst.

  Sporten draagt bij aan een goede gezondheid. Het stimuleert ons lichaam tot meer lichamelijke beweging en zorgt daarnaast ook voor ontspanning, juist door inspanning! Het zorgt voor minder stress, sterkere botten, een gezonder hart, enz, enz. Er zijn zoveel voordelen te benoemen die samenhangen met sporten, met misschien wel als belangrijkste voordeel de sociale interactie tussen mensen.

  We missen de activiteiten op onze velden. We missen de ouders, begeleiders en supporters langs de lijn. We missen het gejuich na een doelpunt en het proosten met een drankje in onze kantine.
  Want wat is er nou mooier dan samenzijn met onze vrijwilligers, teamgenoten en vrienden.

  Wij willen iedereen van harte bedanken voor de medewerking en het begrip voor de maatregelen welke wij hebben moeten treffen. We hopen jullie snel weer te mogen begroeten op Sportpark Kollenberg!
   

  Wacht niet op bijzondere momenten maar maak momenten bijzonder in 2021.

  Namens het bestuur van RKSV Minor,

  Wens ik iedereen fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2021!

  Roger Odekerken, voorzitter RKSV Minor