• Sta jij sterk in je (voetbal)schoenen? Vind jij het leuk om de leiding te nemen? Lijkt het jou leuk om in het weekend een of meerdere (senioren)wedstrijden in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft voornamelijk wedstrijden van onze seniorenteams. (2e, 3e en 4e elftal). Ervaring met het fluiten van wedstrijden is fijn, maar geen pre.  RKSV Minor is bereid om geïnteresseerden een KNVB-scheidsrechterscursus aan te bieden. Hierdoor word jij via een officiële, erkende KNVB-cursus opgeleid om seniorenwedstrijden te leiden!

Lijkt dit jou leuk, heb je vragen of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met ons wedstrijdsecretariaat via +31615892162 of marij.ritzen@gmail.com