• Onze eigen Bram is genomineerd voor de amateurscheidsrechter van het Jaar Verkiezing in de categorie KNVB-gediplomeerd.

  De Amateurscheidsrechter van het Jaar Verkiezing is een jaarlijkse verkiezing waarbij ARAG en de KNVB gezamenlijk aandacht vragen voor het scheidsrechtersvak en op zoek gaan naar dé amateurscheidsrechter van het jaar.  

  (Assistent) Scheidsrechters zijn een onmisbare schakel in de ruim 30.000 voetbalwedstrijden die er wekelijks in Nederland worden gespeeld in de zaal en op het veld. De scheids zorgt ervoor dat wedstrijden eerlijk gespeeld worden door een juiste toepassing van de regels. Dit draagt bij aan het plezier en de kwaliteit van het voetbal. Amateurscheidsrechters fluiten uit liefde voor de sport en doen dit op vrijwillige basis en dit verdient een grote waardering. 
  Met de Amateurscheidsrechter van het Jaar verkiezing vragen de KNVB en ARAG aandacht voor het vak arbitrage en geven zij de scheidsrechters het platform dat ze verdienen.

  Wij vinden dat onze topper Bram deze titel verdient! Zaterdagen, zondagen of doordeweekse avonden, je hoeft Bram maar te bellen en hij komt de wedstrijd als scheidsrechter in goede banen leiden.

  Nu zijn wij aan zet om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Via de volgende stemlink kan er op Bram gestemd worden:

  https://www.scheidsrechtervanhetjaar.nl/bram-houwers

  Het delen van dit bericht of deze link wordt zeer gewaardeerd!