• Geacht lid,

Bij deze wordt U uitgenodigd voor onze 104e jaarvergadering. Deze wordt gehouden op woensdag 23 november in de kantine van Sportpark Kollenberg. Aanvang: 20:30 uur

Agenda jaarvergadering RKSV Minor 2022

· Opening door voorzitter

· Vaststelling van de notulen van de vorige algemene vergadering

· Jaarverslag van het bestuur en commissies

· Financieel jaarverslag over het afgelopen boekjaar

· Verslag van de kascommissie

· Goedkeuring van de balans en van de staat van baten en lasten en de daarbij behorende toelichting

· Vaststelling van de contributies

· Vaststelling van de begroting

· Bestuursverkiezing

- Aftredend en herkiesbaar: Peter Diederen, Lars Kockelkoren en Bas Korsten

· Rondvraag

Kandidaat bestuursleden kunnen zich conform de statuten aanmelden bij het bestuur. Aanmelden tot vrijdag 18 november 18.00 uur. Tevens willen we u mededelen dat de functie voor Facilitaire Zaken binnen het bestuur vacant is.

Leden die eventueel een agendapunt willen inbrengen kunnen dit via rksvminor.secretaris@gmail.com aan de secretaris kenbaar maken tot en met vrijdag 18 november a.s.

Financieel jaarverslag en de notulen van de 102e en 103e jaarvergadering zijn vanaf woensdag 9 november ter inzage te vragen bij de kantinebeheerder.

Sportieve groet,

Bas Korsten, Secretaris namens Bestuur RKSV Minor

(afmelden kan via rksvminor.secretaris@gmail.com)