• Beste sportvrienden

  Het was jullie misschien al opgevallen, maar onze nieuwe website is live! Achter de schermen is er maandenlang hard gewerkt om onze website up to date te krijgen. Eindelijk kunnen we u onze nieuwe website presenteren. 

  Waarom een nieuwe site

  Deze nieuwe site was in eerste instantie nodig omdat de oude zeer verouderd was. Er werd gebruik gemaakt van een complex systeem om deze te beheren. Dit maakte het voor de beheerder(s) erg lastig de site te onderhouden en up to date te houden, met als gevolg dat de oude site niet meer actueel was, er onjuiste informatie opstond en er simpelweg niet meer goed uitzag. 

  Over de nieuwe site

  Deze nieuwe site maakt rechtstreeks gebruik van de gegevens uit sportlink. Hierdoor is onze site zo actueel mogelijk. Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen, uitslagen, standen en wedstrijdprogramma's zullen altijd up to date beschikbaar zijn.

  Daarnaast heeft de site wat leuke mogelijkheden, zoals het zelf uploaden van wedstrijdverslagen. De leider(s) en/of trainer(s) zullen in de komende periode op de hoogte worden gesteld van hoe zij precies deze verslagen kunnen uploaden. 
  Een andere nieuwe functie is het online aanmelden. Aanmelden via een papieren inschrijfformulier is verleden tijd en kan nu volledig digitaal. U vindt deze optie onder het kopje Clubinfo -> Aanmelden.  

  Er zijn nog tal van andere nieuwe functies, waar de beheerder(s) de komende tijd mee gaan oefenen. Houd de website dus goed in de gaten!

  Nog in te vullen

  Helaas is er nog niet van ieder elftal een actuele teamfoto beschikbaar. De leiders worden hierop geattendeerd. De nieuwe teamfoto's zullen dus de komende periode toegevoegd gaan worden. 

  Samen maken we deze site beter. Bent u zaken tegen gekomen waarvan u denkt dat deze aangepast moeten worden? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een mailtje te sturen naar pjgme.maas@gmail.com.

  Tot slot

  Het bestuur van RKSV Minor wilt haar leden en alle andere sportvrienden bedanken voor het geduld en begrip tijdens de periode van het onderhoud. We hopen dat jullie snel wegwijs zijn op onze site en deze als prettig ervaren!

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur van RKSV Minor,
  Paul Maas